Kuantan Photographer | Jurufoto Kuantan

By: Gezzeg Photography Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Oct-2008 20:34 Email | Share | | Bookmark
Gezzeg Stop Shoot Wedding? No lah!

Sape la cakap gezzeg berhenti amek gambo wedding ni? jarang up jer...

Presenting Nana & Ameer!









































Tq to pelukisgila for your superb assist! Hope u like my artwork. Masa ni kitorang tgh ready for outdoor shooting.



tq bro for yours. nampak boroi dah aku hahha...



Outdoor HDR Version. Ni product baru Gezzeg Photography & Design...









Ni some shot n retouch by pelukisgila. More at http://pelukisgila.fotopages.com.













Our team still accept any kind of photography session including wedding ceremony. Please contact us for further info or just sms to me your name and query to Gezzeg 0199982092 and i will call u back ASAP.

Tq for your support!


Monday, 20-Oct-2008 19:18 Email | Share | | Bookmark
Awang & Jamie

Last time we team up with CandidStreet for The Wedding of Awang & Jamie, the son of MB Pahang Dato Seri Adnan Yaakob. The event takes 3 days. Below is some snapshot by us. Tq for pelukisgila for fast update!












Wednesday, 8-Oct-2008 17:31 Email | Share | | Bookmark

Special Photoshoot & Editing...
macam lukisan...


fav touch by pelukisgila


fav touch by pelukisgila


new touch by RajaLanun


modelnya pelukisgila

view more at http://pelukisgila.fotopages.com

anyone?



Monday, 29-Sep-2008 17:50 Email | Share | | Bookmark

Gezzeg Latest News
The Launching Of GezzegHosting.com!


Salam Aidilfitri & Maaf Zahir Batin.
Yeszaaaa! Kami berbesar hati ingin memaklumkan perkhidmatan kami yang terkini, yang telah dirancang sekian lama iaitu GezzegHosting.com.

Dapatkan domain persendirian anda .com .net .org dengan harga terendah dipasaran. Harga domain name .com .net etc ni sebenarnya begantung kepada harga USD. Namun, kami sentiasa bagi rating terbaik pada semua. Boleh digunakan untuk hosting sendiri mahupun pada blogspot anda! Mesti gempak beb!

Dapatkan juga hosting persendirian anda sendiri dengan harga RM10/setahun!. Biar benar!!??? Yerp memang benar! Silalah luangkan masa anda untuk melawat http://www.gezzeghosting.com!

Quote:
Berikut adalah contact terkini untuk perkhidmatan GezzegHosting.com:

Web: www.gezzeghosting.com
YM: gezzeghosting[@]yahoo.com
GTALK:gezzeghosting[@]gmail.com




Nantikan pakej2 promosi terkini kami!!!

Quote:

Apa dia domain name?

Penerangan mudah bagi apakah domain name adalah suatu nama atau sebaris huruf yang digunakan sebagai alamat sesebuah laman web. Kita sering lihatnya seperti domainname.com atau domainname.net, sebagai contoh Gezzeg.com, WalimatulUrus.net, GezzegHosting.com dan sebagainya.

.com, .net adalah antara TLD (Top Level Domain) yang sering kita jumpa. Contoh yang lain dan penggunaannya seperti berikut:
- .com singkatan dari commercial
- .net singkatan dari network
- .biz singkatan untuk business
- .org singkatan dari organization
- .info singkatan dari information
- .mobi singkatan dari mobile internet

Mengapa perlukan domain name?
Terdapat banyak faktor mengapa anda perlu mempunyai domain name sendiri
- Kredibiliti/Credibility
Meningkatkan kredibiliti anda sebagai satu organsasi atau persendirian yang mahir dalam teknologi masakini iaitu IT. Sebagai peniaga, ia menonjolkan pengetahuan anda sebagai sebuah organisasi yang uptodate. Sebagai graduan, dengan mempunyai laman web portfolio dengan domain name sendiri turut membantu penilaian dalam pekerjaan. Ia juga sangat membantu bila anda mengedarkan resume anda kepada syarikat-syarikat bertaraf MSC.
- Kemudahan Capaian/Accessibility
Memudahkan capaian maklumat oleh pihak lain kepada anda. Merupakan kaedah terpantas untuk memberi informasi kepada pelanggan.
- Persendirian/Privacy
Nama domain merupakan nama yang unik. Anda beruntung jika dapat daftarkan nama anda sendiri seperti www.abusayaf.com . Ini kerana jika ada pihak lain telah daftarkan domain name berkenaan, hanya beliau sahaja yang mempunyai domain name sedemikian seluruh dunia sehinggalah mereka tidak mahu lagi. Sila semak nama pilihan anda DISINI dan fikir2kanlah jika anda sanggup melepaskannya kepada orang lain!
- Marketing
Bayangkan anda menghantar email anda kepada orang lain dengan alamat email domain sendiri. Tidak lagi dengan gmail dan yahoo seperti prang lain. Itu sudah cukup membezakan perkhidmatan anda dengan orang lain.
- Pasaran Semasa
Keadaan pasaran semasa yang semakin meluas dan terbuka, lebih global, tanpa sempadan memberi peluang kepada kita untuk meletakkan produk kita ke peringkat pasaran antarabangsa melalui internet dengan cara lebih efektif. Semakin ramai pengguna internet dengan pengenalan pelbagai perkhidmatan internet seperti ecommerce, perbankan internet, e-learning dan pelbagai lagi selari dengan peningkatan kepercayaan pengguna kepada saluran ini sebagai salah satu penyelesaian dalam urusan harian mahupun sebagai satu kemudahan yang membantu menjadikan kehidupan lebih baik. Jadi mulakanlah langkah pertama anda dalam memberikan salah satu kemudahan terkini kepada pelanggan anda!

Mengapa pilih kami?
- Dengan kami, walaupun dengan pakej hosting dan domain serendah RM50, anda boleh dapat semua applikasi internet seperti database, email, ftp, free script yang dapat membantu anda dalam pemasaran perniagaan anda!
- Dengan kami, kami mampu membantu anda, memberi pandangan dan cadangan bagaimana membangunkan sebuah laman web, bagaimana teknik pemasaran internet, mengikut kemampuan anda! Ada pelbagai cara! Walhal dengan dengan hanya domain name sahaja pun kami sudah boleh membantu anda membangunkan laman web anda sendiri dengan menggunakan free hosting lain seperti BlogSpot yang membenarkan anda menggunakan domain name sendiri pada kaun blogspot anda!
- Pelbagai pre-installed scripts: Joomla, Wordpress, eCommerce, Blogs etcs!

Harga terkini domainname
.com .net. .org RM33!
Semak Nama Domain& Tempahan

Pakej hosting kami
100MB Space / 10GB Bandwidth / 1 Domains Hosted RM10
300MB Space / 30GB Bandwidth / 1 Domains Hosted RM25
500MB Space / 50GB Bandwidth / 1 + 1 Domains Hosted RM40
1,000MB Space / 80GB Bandwidth / 1 + 4 Domains Hosted RM60
Spesifikasi detail pakej
Senarai Penuh & Tempahan





Again! We are are hiring!
The True Web-Base Programmer Wanted!


Requirement:
Web Base Programmer

* Full Time Position
* Preferebly Ladys/Boys
* Single
* Base in Kuantan
* Fresh graduate are encourage to apply. Experience is an advantage.
* Skilled with PHP/MySQL/PostgeSQL language- Phyton is and advantage and familiar working under Linux platform
* We offer you very attractive salary and benefit.
* We seek for a true programmer, not a coder. Must be proven by pass project or at least final college project. Please forward your technical CV, sample your passed or current project to rajalanun[@]gezzeg.com or mr.ghazali[@]gmail.com

Are you really a programmer? Tak berpeluang dapat kerja dalam bidang ini. Tapi minat betul dalam bidang ini? Saya faham perasaan anda, sebetulnya memang mencari anda, dan kami jempu anda mencuba hantar CV anda ke pejabat kami. Serious programmer only. Please inform your friends an relative about this.
Quote:

Title:
Web Base Programmer
Attention To:
Ahmad Ghazali Ahmad Tajuddin
Gezzeg Technology & Services
Address:
A185, Lorong IM16/1, Jalan Kuantan-ByPass, 25200 Kuantan, Pahang.
Contact: 0199982092 / 0129082320
Email: mr.ghazali@gezzeg.com





Monday, 22-Sep-2008 22:10 Email | Share | | Bookmark

Gezzeg Kids Photography
GezzegKiddos Preview | Dina @ 1 years 8 month


For me personally, though taking photograph on children as a subject is still new, tapi sangat seronok dan mengujakan. Setakat ni, alhamdulillah, dapat dah shoot 2,3 kanak2 riang yang tak miss dari lensa kami moment dan aksi-aksi nakal mereka. Kalau dapat shoot bebudak ni kalau bley mmg tak mao miss. Biarlah terpaksa berkejaran pon, feel dia best! Serious beb!



i am a big girl now...



taller...



control comel...



pandai menjeling tows...



hyper active...



for sure comot!





Flashback last time!








preview photo by RajaLanun & LittleMulan

Sapa2 nak shoot gambar anak lagi? Try us! Tqh promotion ni!


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net