Kuantan Photographer | Jurufoto Kuantan

By: Gezzeg Photography Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Sep-2008 19:33 Email | Share | | Bookmark

HDR Fever? Join us??

HDR ni dah lama, tapi kitorang je yang baru nak belajar. Huhuhu..

by kingfard | auto wb, 5 bracketing shot, tripod


by Gengis Khan | Iso100, Av @ f/8, raw, auto wb, 5 bracketing shot, 12-24 @ 12mm






by rajalanun | auto wb, 5 bracketing shot, 12-24


by rajalanun | auto wb, 50mm


Tuesday, 16-Sep-2008 19:44 Email | Share | | Bookmark

Features At Suku Sakat Raja Lanun Today...

Pelukis Gila With His Latest Artwork


RajaLanun Flashback


LittleMulan With Sing A Song Baby


Kingfard with his annual dinner updates




Friday, 12-Sep-2008 19:55 Email | Share | | Bookmark
A Visit To Pasar Ramadhan by Raja Lanun

Teringat 2 tahun lepas masa mula2 baru jinak2 ngan kamera, outdoor kat bazar ramadhan jalan bank ni ngan kawan2 fotog kuantan. But today turun sosorang je. Lain2 bz la pulok, yang tukang ajak pulak tak cas bateri camera lagi...ape daaaa...

Cuaca sgt baik, sangat membantu pada sesi fotog. Try sesuatu yang baru... kasi kaler pekat sikit, aummmmm!











preview photo & editing by RajaLanun

More at http://rajalanun.fotopages.com


Thursday, 11-Sep-2008 14:56 Email | Share | | Bookmark

Gezzeg Events Photography
Cukur Jambul Anak Buah Kak Yan


Kepada kak yan sila kontek kami untuk tukar nama diatas.





































"hiyarghhhhhh!.... nyam nyam nyam.... im readyyy!!!!"... hehe

















preview photo & edit by RajaLanun


Friday, 5-Sep-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark

Gezzeg Kids Photography
Lovely Adam & Amar!


Baru2 ni, sehari sebelum puasa. Sempat lagi p shoot photo kids. Terpaksa menggantikan LittleMulan atas urusan yang tak boleh dielakkan.

Sampai agak awal. Sementara menunggu tu. Mula la test shot sana-sini.












Tak lama pastu, dari jauh aku dah dengar ada budak panggil "Uncle.. Uncle... Uncle!..." kuatnya la dia panggil. Panggillah slow sket . Wakakak. So task aku today nak cover 2 orang kiddos yang aktif dalam satu masa. Si abang Adam, 3 tahun lebih yang agak malu-malu dan si adik Amar, 1 tahun lebih yang lebih sporting. So pada hari berkenaan aku bersedia dengan 2 senjata api, masing-masing 50mm dan 80-200mm. Aku terus je tanpa pikir panjang mintak mak ayahnya lepaskan diorang main playground sesuka hati. Jam ditangan dah dekat pukul 11pg. Cuaca makin terik, kena cepat bimbang keadaan akan makin panas yang bakal mengundang lighting yang terlalu harsh. Then bila dah panas nanti, cepat letih, dan spoil pulak mood diorang. So ni ler sedikit hasil dalam 45 minit.



tgk la si Amar ni, ada bakat nak jadi model Gezzeg ni...










majuk dah...


















personal pose by their parent. Macam org baru kawen huhuh

*preview photo RajaLanun


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net