Kuantan Photographer | Jurufoto Kuantan

By: Gezzeg Photography Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-Dec-2009 04:39 Email | Share | | Bookmark
Im Making Life Complicated With Manipulations ~

But i love it!





Dedicated to our marvelous photogs!



Tq to fakhrulnajmi.com for sharing the making of Norm & Nain outdoor!



Monday, 30-Nov-2009 12:10 Email | Share | | Bookmark

Assalamualaikum w.t.h,
Wah makin hari makin slow nak update fp ni. Tapi tu lah sesekali kene up juga.
Sedar tak sedar dah sampai ke penghujung 2009 dah. Tak lama lagi kita akan masuk 2010. Kita akan bermula semula.

Terima Kasih Kepada Semua

Satu tahun lagi berlalu dengan fotografi. Alhamdulillah byk perkara gezzeg belajar dalam fotografi, banyak pengalaman dapat dari fotografi. Gezzeg mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan yang sudi hire gezzeg, yang sudi memberi peluang kepada semua jurufoto gezzeg mencuba nasib mencari rezeki dalam bidang ini. Pada gezzeg, kepercayaan yang diberikan kepada kami semua amat dihargai dan pengalaman yang kami dapat daripada anda tidak ternilai.

Terdapat beberapa perkara gezzeg nak sampaikan pada semua.


Gezzeg New Manager - Mr Tom Ramzul


Bermula tahun 2010, team Gezzeg Photography & Design akan diuruskan sepenuhnya oleh En Tom Ramzul a.k.a Ah Tong . Sebarang tempahan perkhidmatan kami bolehlah berhubung terus kepada General Manager kami yang baru ini ya. Anda digalakkan untuk berhubung terus ketalian En TomRamzul @ 0169304005.

Portal Gezzeg.com

Saya juga ingin mengumumkan Gezzeg.com sedang dinaik taraf sebagai web portal yang meletakkan semua karya-karya daripada semua jurufoto-jurufoto yang bernaung dibawah Gezzeg Photography & Design. Oleh itu sekiranya tuan/puan yang dikasihi sekalian ingin melihat siapa jurufoto-jurufoto Gezzeg dan bagaimana hasil kerja mereka bolehlah terus ke Gezzeg.com. Disana anda boleh mendapat maklumat lebih lanjut berkaitan jurufoto-jurufoto dan pautan terus ke laman web mereka.

Gezzeg Search For New Talent

Alhamdulillah, kini Gezzeg telah mempunyai beberapa orang jurufoto berbakat dan reliable. Saya berterima kasih kepada jurufoto-jurufoto yang bersama-sama menggembeling tenaga dan berusaha meningkatkan kemahiran masing-masing demi memenuhi kehendak pelanggan. Untuk 2010 saya bercadang untuk mencari bakat-bakat baru yang sudi untuk menyertai kami di Gezzeg Photography & Design. Kepada mereka yang berminat, bolehlah tampil kehadapan bertemu kami ya.

Current Gezzeg Members

http://www.tomramzul.com
http://www.khairulfardlie.com
http://yusrizal.fotopages.com
http://www.fakhrulnajmi.com


Ok, apa2 hal. Kalau tak dapat kontek Mr Tom Ramzul, still u all leh kontek saya di talian 0199982092 k.








Saturday, 24-Oct-2009 13:07 Email | Share | | Bookmark







http://www.gezzeg.com


Thursday, 22-Oct-2009 09:56 Email | Share | | Bookmark
Alkisah Gezzeg Photography & Design yang lama tak hapdet...

Quote:
Gezzeg... Ooooo Gezzeg... kat mana ko?
Lama tak hapdet fotopages neh...
Dah tak shoot dah ker?
Ko tak abes raya lagi ker? Dah deepavali dah wei!


Ok2. I hapdet sekarang! Masih shoot lagi. Huhuhuh.

Get Latest Update at www.Gezzeg.com

Aaaaa nak tgk hapdet besar2an ada kat Gezzeg.com yerp. Semua fotog gezzeg kene hapdet all their shot and artwork kat sana. Tak cukup shot and design kat sini gi sana la pulops.

BENGKEL PHOTOGRAPHY & PHOTOSHOP 2010

As i promise to some of newbie, get 2010 latest workshop schedule conduct by Gezzeg Photography & Design. Sesiapa yang berminat sila hubungi saya segera. Tempat terhad. Sila lawati http://www.gezzeg.com untuk maklumat lanjut! Last year this workshop successfully conduct on June 2009.





















Friday, 24-Jul-2009 07:40 Email | Share | | Bookmark

Shoot by "TheReplicator" hahaha...
One of my best student...
One of most wanted Gezzeg Photographer..
Presenting Crysis...

edited by RajaLanun


edited by Crysis


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net