Kuantan Photographer | Jurufoto Kuantan

By: Gezzeg Photography Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Dec-2008 19:14 Email | Share | | Bookmark
Liza & Wan

entry kali ni, aku cover job kat quarters transit kuantan. Cuba edit style lain untuk upload disini.







lately nampak ramai pulak org edit boh texture masa edit gambo. nak try la jugak. dont know la ok ke dops. harap dapat feedback kawan2.















RajaLanun
GezzegPhotographer
0199982092


Tuesday, 23-Dec-2008 19:11 Email | Share | | Bookmark

Best tak, kalau pagi2 u all bangun. Tiba2 depan pintu banyak presents?



atau berderet makanan tersusun cantek camni...





peh... ada mainan camni pulak...



Lagi2 kalau tau, rupa2nya hari tu adalah hari lahir u all! Hahaha. Mesti ada yang tangkap nangisnye kalau org wat surprise camtu.

Hummm itula bertuahnya la adik Nayli kita ni. Parent dia celebrate besday dia abes meriah! Sebab dia suka watak almo dalam McD, satu McD datang majlis harijadi dia. Anyway selamat ulang tahun kedua wat Nayli!





































Fotog: RajaLanun
Videoman: TombakApi



Friday, 19-Dec-2008 17:32 Email | Share | | Bookmark
Mr.Ghazali New Contact Number

To all my dear friends,

My MAXIS number 012-908 2320 is not valid anymore.

Please directly to

My CELCOM number 019-998 2092.

Thank you,
Ahmad Ghazali Ahmad Tajuddin
Executive Office Boy
Gezzeg Photography & Design


Quote:

Mr.Ghazali / Gezzeg / Raja Lanun - 019 9982092


Sunday, 14-Dec-2008 18:59 Email | Share | | Bookmark
War Of Art

Kitorang tgh bekerja keras dalam menyiapkan album2 kami, disamping mengumpulkan artwork2 kami untuk exhibition akan datang.

RajaLanun | Aummmm... chak!!!




PelukisGila | Haaa sapa2 nak kene tomoi tu meh ler masuk!





Friday, 12-Dec-2008 17:57 Email | Share | | Bookmark
Trip to Danau Kota, ku sesat ke sentul... huhuhuh

Majlis pertunangan yaya & cash.

Peta ke lokasi pertunangan yang unik, kuabadikannya disini selamanya keh keh keh... sapa sangka peta ni hasil tangan arkitek . Sib baik tak eksiden jer asyik tgk map. hahaha.





















Neneknya diposekan oleh pakciknya...


dan menghasilkan apa yg dipanggil candid saloon...


close up hantaran, antara shot2 wajib gezzeg biasanya untuk pakej unlimited shot, sebab setiap satu hantaran ada close up camni jika sesuai...







Cash & Yaya...


Cam biasa, mana leh tinggal potraiture...













RajaLanun


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net