Kuantan Photographer | Jurufoto Kuantan

By: Gezzeg Photography Design

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Dec-2008 20:37 Email | Share | | Bookmark
Extreme Enhancement



Extreme Retouch
5 Hours, Stop sebab dah ngantuk....
Reference: Rarindra Prakarsa
Personal Comment: Susah da mau buat cam rarindra... berapa lama dia ngadap tatau laaa... hampes tol...

by rajalanun



CLICK HERE TO JOIN GEZZEG PHOTOSHOP BASIC WORKSHOP - 20 December 2008


Wednesday, 3-Dec-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
Gezzeg Workshop #1

Errmmm ada beberapa org request for bengkel asas photoshop lah. Jadi daripada beberapa orang ni, i think better open to sesiapa yang diluar sana yang berminat. Kebetulan bulan disember ni ada masa free sket. The most important, yang berminat tu at least kene tahu guna komputer. Ini adalah bengkel asas photoshop, so sapa2 yang
baru berjinak2 dengan photoshop sangat lah sesuai.

Topic:
Basic Adobe Photoshop Workshop

Date Option:
Confirm date is on 20th December 2008

Location:
Tgh ricky2 any computer lab di Kuantan. Tengah tunggu feedback dari Kolej PSDC but still looking for other places. Sapa2 leh recommend tak? Kalau tak, kita pakat dok wat kat studio ajer laaaa. Usung la notebook masing2.

Duration:
1 Day (8 Hours,9am - 5pm)

Content:
1) Introduction To Adobe Photoshop?
2) Interface Layout
3) Palletes
4) Toolbox
5) Selection Tools
6) Alteration Tools
7) Drawing & Selection Tools
Assisting Tools
9) Color Boxes & Modes
10) Basic Image Editing
- Cropping
- Resizing
- Correctioning
- Sharpening & Softening
11) Special Gezzeg Tips & Tricks For Photographers/Photo Editors
12) Q&A

Trainer
Mr.Ghazali (Gezzeg/Rajalanun)

Fees
Disebabkan ramai tanya bab ni so regenya adalah RM150.

For starting, limited to first 20 participant. If below then 10 person, kompem kita wat kat studio je cukup.

CLOSING DATE for registration till lepas raya haji.

Anyone who interested or have any inquiry about the workshop please mail to mr.ghazali[@]gmail.com or direct call 0199982092.


Tuesday, 2-Dec-2008 19:21 Email | Share | | Bookmark
Beauty?









RajaLanun


Thursday, 27-Nov-2008 16:37 Email | Share | | Bookmark
Sarang Raja Lanun | Gezzeg HQ

Suatu pagi distudio
Gezzeg Photography & Design
A185, Lorong IM16/1, Taman Sri Perdana,
Jalan Kuantan-ByPass B.I.M,
25250 Kuantan, Pahang.

Gambar lama dah ni. Terjumpa balik, hurmmm up ajer.
























Thursday, 27-Nov-2008 07:43 Email | Share | | Bookmark
TombakApi ~ Welcome on board!





PhotoManipulator
http://rajalanun.fotopages.com





[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net