Kuantan Photographer | Jurufoto Kuantan


My name: Gezzeg Photography Design
My Fotopage: http://gezzeg.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
amin aizuddin maharam
Latest entry:Majlis Perkahwinan Ida & Bard (27 Feb 2010)
View this Fotopage entry
jAjA feNdY
Latest entry:lamaaaaa....
dah malas nk upload / update fotopages ni...coz gambar2 byk upload kt flickr...so jenguk kat http://www.flickr.com/jajafendy papehal nk msg2 bleh add kt facebook...jaja cbj...carfytsar@yahoo.com :-D View this Fotopage entry
shaq,marq&jacq
anisz cenna
Latest entry:Flowers of Life
View this Fotopage entry
hanif ali
Latest entry:hasna merempit
View this Fotopage entry
Mohd Amirul Adha Mohd Noor
Latest entry:New Order
hello all..im back for few updates! Photo taken at Putrajaya with Nikon D80 and two set of Sb-600. View this Fotopage entry
mohd khairul nizam abu hassan
Latest entry:Last entry in fotopages
http://mknaceunlimited.blogspot.com() Mulai tarikh ini, aku dengan rasminya tidak akan menulis atau menghaplod gambo dan cerita di mknace.fotopages.com lagi. 100% blogspot menjadi lidah rasmi ©mknaceunlimited. Sekian terima kasih 2009 is a year to move to a new page. Read more at http://mknaceunlimited.blogspot.com() But the online portfolio are still in shutteractive http://shutteractive.fotopages.com() View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
azri n irkin
Latest entry:Family Day Tiara Beach Resort, PD.
Family Day PSDC tahun ini diadakan di Tiara Beach Resort, Port Dickson. Aktiviti utama semestinya dinner, sukaneka dan kolam renang.. :-> :-D View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
Abdullah Sani Musa
Latest entry:My New Website Already Active!
Untuk melihat harga pakej sila ke address di bawah: http://my.88db.com/my/Services/Post_Detail.page/Weddings/Photo_AV/?PostID=124521 Untuk melihat lebih banyak gambar dan pakej-pakej perkahwinan sila pergi ke lama rasmi web saya sila klik pada link dibawah: Please Go to this link for New Look Of Kristal Photography http://www.kristalphotography.com View this Fotopage entry
dnora collection
Latest entry:Announcement!!!
We are move out. Please visit http://www.dnoracollection.com View this Fotopage entry
Raudzah Arippin
Latest entry:BOIKOT ISRAEL!
LAMAN INI TAK AKAN DIKEMASKINI LAGI TANDA KEBENCIAN DAN KEMARAHAN YANG TIDAK TERHINGGA TERHADAP KEKEJAMAN YANG TIDAK BERPERIKEMANUSIAAN OLEH ISRAEL TERHADAP RAKYAT PALESTINE. SAYA MENYERU PADA RAKAN-RAKAN YANG MEMPUNYAI FOTOPAGES SUPAYA MELETAKKAN LOGO INI DI FOTOPAGES MASING-MASING. BOIKOT ISRAEL DAN SEGALA PRODUK-PRODUK MEREKA. View this Fotopage entry
BEAUTCONNECTION PHOTOGRAPHY
Latest entry:Halimy & Farah Heizrin
As always, visit the official website for full entry. thx! ;) http://www.beautconnection.com(www.beautconnection.com) View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
SaBriNa AbD MaLek
Latest entry:Langkawi - day 4
Hari terakhir kat Langkawi, so kami just jalan2 kat Pekan Kuah sebab dah tak tahu nak pergi mana. Sempat pergi lepak2 kat Pantai Tengkorak. Flight balik pukul 10.50pm. Lastly, we really had fun at Langkawi. To me, walaupun cuaca asyik hujan je but at least kita dah sampai Langkawi..hihihihi. Kat airport..syoknyerr dia tido.. View this Fotopage entry
sampai terlentok2..good bye Langkawi
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
my wawa
Alhamdulillah aku and hubby berjaya melaksanakan ibadat umrah tanpa masalah.Kami bertolak dari malaysia 29 mei and balik 9 june... seronok mmg rase taknak balik... bila terkenangkan balik kat sana mmg sayu rase :)... Insyaallah kami akan pergi lagi kalau ada kesempatan View this Fotopage entry
ni time nak solat zohor...
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
mukhrizlatif wedding photographer
Latest entry:LAST ENTRY!!!
http://blog.mukhrizlatif.com() akhirnya..aku mengikuti jejak langkah SN..so selepas nih..kita jumpa kat rumah baru aku ok..insyaAllah aku akan update dari hari kehari... thanx mukhrizlatif/m0qh View this Fotopage entry
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Ida Ghaz
Latest entry::-)
Such a long hiatus!!!hehe...but hey, i'm still here. Just i'm more interactive at my other personal web. Kheee.... Please come in! Feel free to say hello ya! :-) http://idajer.blogspot.com View this Fotopage entry
semoga nenel cepat sembuh
zulkefli zain
Latest entry:water world
Thanks in advance View this Fotopage entry
Wan Ermie and Rastaherny
Latest entry:PROMO!!! HDSLR WEDDING FILMS " no more typical video"
Hari perkahwinan anda akan diabadikan seperti cerita dengan sentuhan " feel" motion film menggunakan HDslr Kamera iaitu teknologi terkini yang nyata telah membenam tradisi standard video. Dengan rakaman menggunakan saiz sensor (film) yang lebih besar sudah tentu dapat memberikan ambience & kualiti " depth of field " seperti motion picture. Dengan pengalaman bekerja selama lebih 10 tahun sebagai online video editor di HVD, The Post Group & Cinematic saya yakin dapat menghasilkan sebuah karya yang anda akan ... View this Fotopage entry
org kontan
Latest entry:Uwarghhhhh !!!
Salam, Pengumuman, HP aku kena curik smlm. Jadi no. 0196607447 tu, aku dah mintak Maxis block dan ambik sim baru dalam esok gitu. HP satu lagi takde lak di sapunye hoho..aduyaii... :-( [b]Kepada customer dan kawan-kawan, sila la inform no. telefon kalian sumer pada aku kat satu lagi ni >> 0172255170. Terima kasih.[/b] View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Rejim Mongol
Latest entry:Impian Emas Aizat & Aida
Selamat pengantin baru Aizat & Aida. Harap korang kekal lah sampai bila bila. Gambar nih aku tak edit pun.. kebetulan langsir bilik dia kaler kuning, baju diorang kaler gold greenish, pastu matahari pukul 4 masa tu.. terang satu bilik kaler kuning.. AKu terus terbayang... benson & hedges... golden dream dan terus aku paksa diorang posing kat birai katil tuh hahahaha... Gambar gambar diatas adalah ihsan dari http://flickr.com/rejim(flickr) View this Fotopage entry
Aini Shukri
Ayda Khamalrudin
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES.COM
I AM OFFICIALLY BANNED FOTOPAGES DUE TO THE CRUEL ATTACK OF ISRAELI ON PALESTINIAN. I AM STRONGLY AGAINST WAR AND DISCRIMINATION TOWARDS THE INNOCENTS. FROM NOW ON, I WILL NOT POST ANY ENTRY HERE AND WILL UPDATE ONLY AT THE OFFICIAL WEBSITE. WWW.BEAUTCONNECTION.COM OR WWW.AYDEOLOGY.COM TO ALL FELLOW MUSLIMS, PLEASE UNITE AND STAND UP FOR OUR BROTHERS AND SISTERS. IF WE CAN'T BE AT GAZA TO HELP THEM, LET US PRAY FOR THEIR SAFETY AND HEALTH. KEPADA RAKAN-RAKAN SENEGARA MALAYSIA. TAHUKAH ANDA BAHAWA ... View this Fotopage entry
mambography project
Latest entry:DAH PINDAH!!
http://syedfaissal.fotopages.com View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
Helmi Khusaini
Latest entry:BYE BYE!!
DENGAN SECARA RASMINYA FOTOPAGES INI DITUTUP. SAYA DAH ADA RUMAH BARU. KLIK http://www.helmikhusaini.com( SINI ) View this Fotopage entry
chino chino
Latest entry:besday gw
terima kasih semua View this Fotopage entry
Azhar Ariff
Latest entry:I've Moved
http://azharariff.blogspot.com() Hello Friends & my regular visitors, I just want to say that I've moved to a new blog site at http://azharariff.blogspot.com. This decision was made because of speedier browsing experience at blogspot. This benefits you as a viewer and myself as the presenter. Periodically I might posts some messages in fotopages (i don't know), but generally, from now on, new stuff will be posted at azharariff.blogspot.com. Thank you for your support! ;-) View this Fotopage entry
Bangi Chicken House
Creative Shoot
Latest entry:This is not Mr. Crab
View this Fotopage entry
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
Ahmad Nizam Yusof
Latest entry:Selamat Hari Raya Aidilfitri Semua
View this Fotopage entry
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
mohd shamrin nasir
View this Fotopage entry
irrelevant ted
Latest entry:i turned blogger!
dear all, please visit my blog for more regular updates, it's http://blog.tedroz.com or simply click http://blog.tedroz.com(here) View this Fotopage entry
alhaq redtarantula
Latest entry:Rayalah...
kepada semua rakan-rakan fotopages sekalian: Ikwan, jza, odows, fendi ria, dasella, suhaimi mat salleh, najib, sauqi, Alynn Saripuddin, Ratmawati Haji Sabil Medusa, fuad, ax, azli jamil, tok janggot, minmolek77, photoseekers, afizaem, mfouzi, Meor J, sudir-man, Firr Budi, Zai KuLiM, Adhila PicStop, Polaris Rahman, C Normin Bakri, Yusdi Hassan, Kinokuniya Photography, zalhilmy, nurul anwar, mominzin photography, zam jas n arif, Dee padee, Eura Creations, Ila Md Jamil, yaa adik, zura aizura, Miza n Cipun... View this Fotopage entry
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
Fakhrul Najmi
Latest entry:Wedding of Syaful & Fatimah | 21 November 2009 | Kuantan,Pahang
Majlis perkahwinan mereka berlangsung di Sg Isap, Kuantan, Pahang dalam keadaan hujan. Nak buat outdoor pun tak boleh disebabkan hujan sehingga majlis tamat. Lagi pun aku dalam keadaan demam masa ni. Balik dari majlis ni demam aku tambah seminggu lagi.. Apa pun tenkiu kepada pasangan pengantin dan juga keluarga mereka atas layanan baik mereka. Kepada Syaful & Fatimah, selamat berbahagia.. Fakhrul Najmi 012-9591339 http://www.fakhrulnajmi.com View this Fotopage entry
Shahfiq Amri Bin Zailan
Latest entry:Model: My Cousin (along,angah,mirul,faiz)
Photo & Edit : Me.. (Hantu Gambar) 8-) View this Fotopage entry
Panglima Hitam
Latest entry:LaraLori...
ni lah keje2 mase aku bosan..huhuh..yelah,bos pegi outstation ke kl,aku try la edit2 gmbr ni..huhuh..saje try2 dan improve skill yg masih lemah ni..huhhu... ::PejuangFotografik:: 8-) View this Fotopage entry
Mohd Khairul Fardlie Bin Mohamed
Latest entry:PENGUMUMAN
Salam, Dengan ini di umumkan secara rasminya penutupan web nih....sila layari http://www.khairulfardlie.comutk new update. Kita jumpa disana kay......sekian View this Fotopage entry
Raja Lanun Raja Buangan
Latest entry:Announcement
Salam guys, Would like to inform. Http://rajalanun.fotopages.com officially close from now. I already move to http://www.rajalanun.com/blog Terima kasih kerana memberi sokongan dan galakan kepada saya melalui review, comments and critiques yang membina. Semoga perjuangan anda semua juga diberkati Allah. Andai kata ada salah silap daripada saya disini, minta ampun dan maaf. Buat masa ini anda masih boleh lawati http://gezzeg.fotopages.com atau http://www.gezzeg.com untuk mendapatkan ma... View this Fotopage entry
GEZZEG Online Advertising
Latest entry:Advertise @ JurufotoKuantan.com
Visit http://www.jurufotokuantan.com to view current advertisers!!! Come! First come first serve! :-D New Advertisers Update! Check it out! http://www.jurufotokuantan.com View this Fotopage entry
emran malek
Latest entry:new things come up now
Emran Malek Senior Photographer ThePhotographer (CA0128707-H) emranmalek@gmail.com YM : orang_lidie 012-965 7696 View this Fotopage entry
little mulan
Latest entry:Putri Nur Adlina bt Ahmad Ghazali
Sepetang di bulan Ramadhan... View this Fotopage entry
omar farid roslee photography
Latest entry:saya mula berhenti di sini....
*mr.roboyo(business partner coming soon) n g-r [size=9]daripada entry ini saya mula berhenti update dari fotopages..tggu kemunculan perpindahan saya ke blog baru yang skit lagi nk siap..hehe..kepada rakan2,kawan2,client2 n follower2 saya..nnt saya update untuk link blog saya..thank you so much!!!!...love u all!!!! omarfaridroslee +0177780619 +0179432385 View this Fotopage entry
Muhammad Yusrizal Suriyat
Latest entry:Aku sgt sibuk... xde mase nak update gambo.. :-/
tersgt sibuk... keje berlambak-lambak... :-/ uWaaaa..... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016